PRIVEREIZEN MET UW ZELFGEKOZEN REISGEZELSCHAP

We hebben voor u een aantal rondreizen uitgekiend waarop u zo aangenaam mogelijk Oeganda kunt ontdekken. Tijdens deze tours kunt u genieten van de hoogtepunten van het land en worden er ook enkele rustmomenten ingebouwd. Kies tijdens deze reizen geheel naar wens uw accommodatieniveau.

Wilt u toch liever uw rondreis helemaal of gedeeltelijk zelf uitstippelen? Laat ons dan iets weten en wij maken een vrijblijvende offerte op maat.

Hart Van Oeganda privéreis

Heeft u weinig tijd en wil u toch de gorilla’s en de chimpansees in levende lijve ontmoeten? Wil u in 9 dagen de belangrijkste bezienswaardigheden van dit mooie land ontdekken? Kies dan voor onze kortste trip ‘Het hart van Oeganda’ en dompel u een goeie week onder in de prachtige natuur en cultuur van dit mooie gebied op de evenaar.

BEKIJK REISDETAILS

Uitmuntend Oeganda privéreis

Met dit programma bezoekt u op 17 dagen alle hoogtepunten van Oeganda. U gaat op safari in de meest bezochte wildparken en  krijgt de kans om zeer dicht bij de mensapen te komen. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud die nog lang zal nazinderen. U kunt deze reis boeken als groepsreis of voor uw eigen reisgezelschap!

BEKIJK REISDETAILS

Uitgestrekt Oeganda privéreis

Kies het meest uitgebreide programma om Oeganda te bezoeken en beleef een onvergetelijk droomreis waar u alles ziet wat het land te bieden heeft ! Een ervaren  gids neemt u 21 dagen mee op sleeptouw en toont u alle mooie plekken van de ‘Parel van Afrika’!

BEKIJK REISDETAILS

Oeganda Essentials privéreis

Tijdens deze tweeweekse rondreis maakt u kennis met alle belangrijke bezienswaardigheden van dit land. Tijdens deze reis heeft u onderweg tijd om te relaxen en worden er meerdere rustdagen ingebouwd. Deze rondreis is een perfecte combinatie van natuur, cultuur en rust.

BEKIJK REISDETAILS

"

OOK INTERESSANT

VERLENGINGEN

Wilt u ontspannen en genieten van een strandvakantie voor of na uw reis in Oeganda? Wij kunnen u helpen bij het boeken van een verlenging van uw trip!

FLY IN OEGANDA

Wil u de afstanden in Oeganda niet over land afleggen? Laat ons dan uw reis samenstellen met binnenlandse vluchten. Vlieg comfortabel van park naar park!

MAATWERK

Wilt u uw reis helemaal op uw maat laten samenstellen? Dat kan perfect! Omdat wij het land door en door kennen maken wij samen met u uw ideale reisroute op.

Bekijk enkele voorgestelde accommodaties in Oeganda:

Kies geheel vrij uw accommodaties tijdens uw privéreis. Wij hebben alle voorgestelde accommodaties zelf bezocht. Vraag gerust meer info.

 

Waarom Elizabeth Tours?

  • PERSOONLIJKE SERVICE VAN BIJ DE VOORBEREIDING VAN UW REIS TOT UW THUISKOMST
  • EEN EIGEN TEAM IN OEGANDA EN BELGIE MET JAREN ERVARING
  • CHARMANTE, KWALITEITSVOLLE LODGES MET DE BESTE PRIJS/KWALITEIT
  • ONTDEK HET ECHTE OEGANDA EN ZIJN MENSEN SAMEN MET ONS

 

REIS MET ONS MEE!