VERLENGINGEN

Wil u voor of na uw reis in Oeganda nog wat relaxen en genieten van een strandvakantie. Waarom niet? We hebben voor u een een aantal hotels geselecteerd waar u volop kunt genieten en tot rust komen! Vraag een offerte of vrijblijvende info voor een verlenging in één van onze zorgvuldig geselecteerde hotels.

Verlengingen in Zanzibar

Zanzibar heeft een bijna mythische status van paradijselijke stranden, rustige vissersdorpjes en weelderige kruidenplantages. En dit paradijs maakt zijn status grotendeels ook waar. Toch vindt men ook al massatoerisme op het eiland. Gelukkig niet overal!

Zanzibar is eigenlijk een archipel die bestaat uit 2 grote eilanden: Unguja en Pemba. Daarnaast zijn er ook nog een hoop kleinere eilandjes en atollen die deel uitmaken van deze exotische bestemming. Zanzibar is een semi-autonome staat in Tanzania.

Het is een bestemming die u het hele jaar door kunt bezoeken. Toch kent het ook twee regenseizoenen: eentje in november en één van april tot en met juni. Laat u echter niet afschrikken door deze natte periodes. Het regent zelden een hele dag in Zanzibar. En vaak kunt u tijdens het regenseizoen goedkoper verblijven op het eiland.

Hoewel het vooral een bestemming is om van de zon te genieten en uit te rusten, heeft Zanzibar toch een aantal mooie bezienswaardigheden. Zo is er het door de Unesco als werelderfgoed erkende Stone Town met zijn prachtige authentieke binnenstad.

Daarnaast is Zanzibar ook befaamd voor de mooie duik- en snorkelmogelijkheden en zijn goeie kite-surf locaties. Wie een uitstap wil doen naar ongerepte natuur kan terecht in Jozani Forest.

Vraag hier meer informatie:

 

Waarom Elizabeth Tours?

  • PERSOONLIJKE SERVICE VAN BIJ DE VOORBEREIDING VAN UW REIS TOT UW THUISKOMST
  • EEN EIGEN TEAM IN OEGANDA EN BELGIE MET JAREN ERVARING
  • CHARMANTE, KWALITEITSVOLLE LODGES MET DE BESTE PRIJS/KWALITEIT
  • ONTDEK HET ECHTE OEGANDA EN ZIJN MENSEN SAMEN MET ONS

 

REIS MET ONS MEE!