Wat is er zo uniek aan Oeganda?

Bij ons is Oeganda nog steeds een beetje een onbekende en onbeminde bestemming. Maar dat is volkomen onterecht!  Dit land heeft zoveel troeven.

Oeganda is ideaal om het echte Afrika voor een eerste keer te ontdekken. U vindt het beste van het continent op een relatief kleine oppervlakte. Maar ook ervaren Afrika-reizigers gaan in dit land zaken ontdekken die ze nergens anders hebben kunnen ervaren. En dit alles tegen een redelijke prijs en in een ongerepte omgeving zonder massatoerisme.

Oeganda is dan ook een goed te bereizen en makkelijk toegankelijk land en heeft zijn bijnaam de Parel van Afrika niet gestolen!

De landschappen van Oeganda zijn adembenemend mooi en zeer divers. U vindt uitgestrekte savannes, regenwouden en hoge bergen. Ook de bron van de Nijl en het Victoriameer bevinden zich in dit land in centraal Afrika.

Bovendien is het dierenrijk in Oeganda enorm veelzijdig. In de Nationale Parken vindt u giraffen, zebra’s, neushoorns, leeuwen, luipaarden, antilopen, nijlpaarden, buffels en chimpansees, enz. Evenals een extreem rijke vogelpopulatie met de zeldzame ooievaar.

Maar de grootste aantrekkingskracht van dit uitzonderlijke land zijn natuurlijk de gorilla’s. U kunt deze prachtige apen van heel dichtbij bewonderen in hun natuurlijke omgeving. Iedereen die deze unieke ervaring ooit heeft meegemaakt, zal dit nooit vergeten!

Oeganda heeft ook veel te bieden voor de actieve reiziger. Wandeltochten, raften op de Nijl of een fiets- of ballonsafari. Het kan allemaal in een prachtige omgeving.

Voeg aan deze cocktail de warme, gastvrije Oegandese bevolking toe die de Muzungu (of blanken) met open armen verwelkomen en u weet meteen waarom Oeganda voorkomt in talloze top tien lijsten van onontgonnen bestemmingen.

Ontdek meer over Oeganda :

NATIONALE
PARKEN

UNIEKE
VOGELS

WILDLIFE EN SAFARI

GORILLA’S EN
CHIMPANSEES

BEVOLKING EN
CULTUUR

RELAXEN EN

GENIETEN

 

Waarom Elizabeth Tours?

  • PERSOONLIJKE SERVICE VAN BIJ DE VOORBEREIDING VAN UW REIS TOT UW THUISKOMST
  • EEN EIGEN TEAM IN OEGANDA EN BELGIE MET JAREN ERVARING
  • CHARMANTE, KWALITEITSVOLLE LODGES MET DE BESTE PRIJS/KWALITEIT
  • ONTDEK HET ECHTE OEGANDA EN ZIJN MENSEN SAMEN MET ONS

 

REIS MET ONS MEE!