Kleine groepsreizen naar Oeganda

Kies voor een kleine groepsreis naar Oeganda en beleef de reis van uw leven!

Reist u liever in gezelschap? Dat kan uiteraard. Wanneer u zich aansluit bij één van onze kleine groepsreizen zijn daar immers heel wat voordelen aan verbonden. De kosten van vervoer en begeleiding liggen gemiddeld lager en u reist nooit alleen. Ook worden er tijdens deze trips voldoende rustmomenten ingelast zodat uw rondreis geen race wordt om alle bezienswaardigheden snel af te haspelen. Bovendien gaat er soms een Nederlandstalige gids mee. Wij kiezen echter bewust voor kleinere groepen. Oeganda is sowieso geen land voor massatoerisme en vaak zijn de gorilla of chimpansee permits in aantal beperkt. Bovendien verblijven we in kleinschalige lodges die niet voorzien zijn op grotere groepen. Toch hanteren wij ook in onze groepsreizen een bepaalde kwaliteit van accommodatie.  Op die manier blijven onze rondreizen in groep voor iedereen een comfortabel avontuur!

Waarom kiezen voor een groepsreis naar Oeganda?

Met een kleine groepsreis van Elizabeth Tours reist u nooit alleen door Oeganda en toch bezoekt u alle hoogtepunten van het land op een aangename, avontuurlijke manier.

Voordelen

Omwille van het feit dat u aansluit bij een groep geniet u vaak van betere tarieven. De vaste kosten van transport, begeleiding en dergelijke worden immers met uw medereizigers gedeeld. Bovendien zijn onze reisroutes uitgestippeld met voldoende afwisseling van bezienswaardigheden en rustmomenten. Alle hoogtepunten van Oeganda worden bezocht en u slaapt in kleinschalige lodges met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. U reist in kleine groepjes en bent dus nooit alleen. Maximaal nemen er 3 safarivoertuigen deel aan deze groepsreizen. Soms gaat er een Nederlandstalige gids mee. Deze reizen zijn dan ook ideaal voor ervaren of niet-ervaren Afrika reizigers die Oeganda willen ontdekken.