Wie zijn we?

Jan & Barbara

Hallo wereldreiziger! Wij zijn Jan en Barbara, een Belgisch-Oegandees koppel dat enorm houdt van reizen en het ontdekken van nieuwe plaatsen en culturen op een authentieke en comfortabele manier. We staan te popelen om u het prachtige Oeganda te leren kennen, het vaderland van Barbara.

Jan Sas behaalde een Bachelor Toerisme en Recreatiemanagement aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen en werkte daarna voor een grote Touroperator. Barbra Mukwaya groeide grotendeels op in Oeganda. Ze studeerde aan de Makerere Universiteit en aan de Greenwich University in Londen. Maar ze houdt vooral van reizen, lachen en Oeganda. Zij kent haar vaderland en de cultuur dan ook door en door.

 

barbera en jan optimized 1

Wat zeggen onze klanten over ons?

Gert H.
Perfecte begeleiding zowel voor, tijdens als na de reis
Read More
Wij hebben echt niets aan te merken - alle acommodaties perfect gelegen en geïntegreerd in de natuur. De gids was bescheiden en zeer bereidwillig - altijd ter beschikking maar geenszins opdringerig.
Karen E.
Alles dik in orde!
Read More
Blijven inzetten op logeren bij lokale initiatieven. Iets anders durven aanbieden dan wat de grotere reisorganisatoren aanbieden. Wij vonden het overleg voor de reis heel fijn en ook belangrijk.
Pieter D.
Perfecte organisatie en altijd ter beschikking
Read More
Goede communicatie, flexibel, luisterend, goede kennis van Oeganda, kleinschalig en dat maakt het persoonlijk.
Christine B.
Als jullie van wildlife en natuur houden, niet twijfelen, maar BOEKEN!!!
Read More
In september 2022 een individuele rondreis 14 dagen geboekt via Jan en Barbra, gorilla tracking inbegrepen. Alles was perfect in orde! Gids Charles, accomodaties, programma, eten - Jan en Barbra ook steeds bereikbaar - prachtig land, mooie natuur, flora en fauna adembenemend, vriendelijke bevolking , lekker eten, veilig en nog authentiek.
Jana D.
Een land waar je naartoe moet als je het wildlife en de prachtige natuur wilt combineren. Een echte aanrader!
Read More
We hadden een fantastische reis met Elizabeth tours. Terwijl Jan en Barbra ervoor zorgden dat we zonder zorgen van deze reis konden genieten, liet onze gids Charles ons het mooie Oeganda ten volle ontdekken.
Previous
Next
Dirk en Jane Goodall 1
Dirk Leysen

Dirk Leysen woont al meer dan 15 jaar in Oeganda en de ‘Parel van Afrika’ heeft dan ook geen geheimen meer voor hem. Hij houdt ter plaatse alles goed in de gaten voor Elizabeth Tours en leerde al honderden toeristen Oeganda kennen!

Leen Vanhoof 1
Leen Van Hoof

Reizen is voor mij een gevoel van vrijheid. Dat zijn ontmoetingen die bijblijven! De spanning die je voelt wanneer je voor het eerst oog in oog komt te staan met een wild dier. Het genieten van de ongerepte natuur en verschillende culturen is voor mij onbetaalbaar. Ik heb de leukste hobby ter wereld. Namelijk datgene organiseren en begeleiden waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt: VAKANTIE!

Charles 1
Charles Mbonge

Charles is reeds vanaf het begin betrokken bij Elizabeth Tours. Hij begeleidt al jaren toeristen in Oeganda en kent het land en de Nationale Parken dan ook als geen ander.

Uitzonderlijke ervaringen

Kies voor een onvergetelijke reis bij Elizabeth Tours.

The best memories in our lifes can never be captured in pictures, they are always captured by heart.

Onze kernwaarden

Elizabeth Tours gaat iedere keer weer voor een uitzonderlijke reis voor de klant. Wij willen uw reis echt onvergetelijk maken. Dat is immers voor ons ook de beste reclame!