luxereizen naar Oeganda

Kies voor een exclusieve reis naar Oeganda

Wilt u liever de lange afstanden liever niet over land afleggen maar  overbruggen met een vliegtuigje in Oeganda. Dat kan uiteraard. Of wil u graag exclusief overnachten of een onvergetelijke huwelijksreis maken? Dat is zeker mogelijk!

privévliegtuigje e1638565665146
Reis rond zoals u zelf wil

Er zijn verschillende regionale luchthavens in Oeganda. Heeft u weinig tijd of wilt u de afstanden liever niet over land afleggen? Kies dan voor binnenlandse vluchten.

kyaninga lodge overview
Verblijf in de mooiste lodges

In de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden kan Oeganda prat gaan op een aantal mooie lodges. Samen met u zoeken wij naar het verblijf dat bij u past.

denkende chimpansee
Bezoek de gorilla's en chimps

Meer dan de helft van de gorillapopulatie in het wild bevindt zich in Oeganda. Er is dus geen betere plaats om de primaten te ontdekken.

oegandese rode franjeaap
Beleef een unieke ervaring

Naast mensapen heeft Oeganda ook nog heel wat natuurpracht te bieden. Wij garanderen dat deze reis dan ook onvergetelijk zal zijn.

Waarom kiezen voor een luxereis?

Met een luxereis doorkruist u Oeganda zoals u zelf wil. U kunt over land reizen of de afstanden in Oeganda per vliegtuig overbruggen. Uw rondreis wordt volledig aangepast aan uw wensen en noden. U kan kiezen om te verblijven in de mooiste lodges.

Wat is er zo uniek aan onze luxereizen?

Wij hebben de overgrote meerderheid van alle lodges in Oeganda zelf bezocht. We weten dan ook als geen ander welke lodges geschikt zijn voor de Europese toeristen. Bovendien heeft ons team tientallen keren Oeganda rondgereisd.  De juiste route uitstippelen is dan ook essentieel om een land als Oeganda te bezoeken. Wij adviseren u graag om uw Oeganda-reis optimaal te laten verlopen.

prachtige zonsondergang Nijl
giraf zwart wit
gorilla met jong
steltkluut oeganda
vervet aapje
centrale eetplaats bush lodge