Ontdek Oeganda

Waarom Oeganda?

Bij ons is Oeganda nog steeds een beetje een onbekende en onbeminde bestemming. Maar dat is volkomen onterecht!  Dit land heeft zoveel troeven.

Oeganda is ideaal om het echte Afrika voor een eerste keer te ontdekken. U vindt het beste van het continent op een relatief kleine oppervlakte. Maar ook ervaren Afrika-reizigers gaan in dit land zaken ontdekken die ze nergens anders hebben kunnen ervaren. En dit alles tegen een redelijke prijs en in een ongerepte omgeving zonder massatoerisme.

 

Bovendien is het dierenrijk in Oeganda enorm veelzijdig. In de Nationale Parken vindt u giraffen, zebra’s, neushoorns, leeuwen, luipaarden, antilopen, nijlpaarden, buffels en chimpansees, enz. Evenals een extreem rijke vogelpopulatie met de zeldzame ooievaar.

Maar de grootste aantrekkingskracht van dit uitzonderlijke land zijn natuurlijk de gorilla’s. U kunt deze prachtige apen van heel dichtbij bewonderen in hun natuurlijke omgeving. Iedereen die deze unieke ervaring ooit heeft meegemaakt, zal dit nooit vergeten!

Oeganda heeft ook veel te bieden voor de actieve reiziger. Wandeltochten, raften op de Nijl of een fiets- of ballonsafari. Het kan allemaal in een prachtige omgeving.

Voeg aan deze cocktail de warme, gastvrije Oegandese bevolking toe die de Muzungu (of blanken) met open armen verwelkomen en u weet meteen waarom Oeganda voorkomt in talloze top tien lijsten van onontgonnen bestemmingen.

Oeganda

Het beste van Afrika in één land!

We kunnen dus gerust stellen dat Oeganda het beste van Afrika in één land combineert!

Foto-leeuw-op rots
Video afspelen